Info & Bestemmingen

Een combinatie van kamperen en roadtrippen  maakt het mogelijk om onontdekte plekjes te spotten en door uitgestrekte landschappen te rijden.

Waarom je volgende vakantie een roadtrip moet maken

1. Eigen baas
Wil je alle landen van Europa af of surfen op de mooiste stranden, dan kan dat. Je beslist in je camper namelijk helemaal zelf waar je de volgende dag heen gaat, wat je doet en waar je slaapt.

2. Vrijheid
Net als backpacken krijg je het ultieme vrijheidsgevoel. Is het slecht weer op de plek van bestemming? Geen zorgen, dan rijd je gewoon verder naar de volgende bestemming.

3. Verborgen schatten
Een camper huren is ook ideaal als je niet op zoek bent naar toeristische trekpleisters. Perfect als je liever naar verlaten strandjes gaat of verborgen dorpjes wilt ontdekken. Bovendien combineer je plekken veel gemakkelijker, je hebt alles bij de hand en rijdt snel vanuit het platteland door voor wat strandvertier.

4. Even van de radar
Radio aan, voet op het gaspedaal en gaan. Je komt helemaal tot jezelf doordat je de hele dag niet bereikbaar bent. Want tja rijden en WhatsAppen of Facebook checken gaan echt niet samen.

5. Vakantiedagen
Je kunt er veel gemakkelijker voor kiezen om er even tussenuit te gaan. Bijvoorbeeld naar de Spaanse of Italiaanse kust. Bonus: je hoeft je rugzak niet mee te slepen én je hebt altijd een slaapplek bij de hand.

6. Je ‘inner outdoor hero’ komt tot leven
Of je nu het stof van je wandelschoenen blaast of je surfboard nog eens goed in de wax zet. Je zet je hotelkamer op wielen langs de weg en je bent weer één met de natuur.

Waar wacht je nog op ? Snel boeken dus 🙂