Blog

Overwinteren-in-Portugal

Winteravonturen in Portugal met een Mobilhome

Wist je dat Portugal ook in de winter een fantastische bestemming kan zijn voor reizen met een mobilhome?

transfagarasan

De mooiste routes in Europa

Een mobilhome huren en op pad gaan is een van de beste manieren om Europa met een beperkt budget te verkennen.
Reizen met een mobilhome door Europa zijn al jaren een populaire manier om het continent tegen lage kosten te zien.

Montenegro

Montenegro

Het Balkanland Montenegro ligt aan de Adriatische Zee, grenzend aan Kroatië, Bosnië en Herzegovina en Servië. Crna Gora (Zwarte Bergen) is buiten zijn grenzen beter bekend onder zijn Italiaanse naam Montenegro.

chillon

Zwitserland

Bekend van chocolade en de Zwitserse horloges, maar ook diepe meren, kolossale bergen en uitgestrekte weides. Het land waar je maar liefst 48 bergtoppen vindt die meer dan 4000 meter hoog zijn en waar je overal kan genieten van een kaasfondue of raclette.

Frankrijk

Frankrijk

Van spectaculaire natuurwonderen als de Europese Grand Canyon en de schilderachtige tuinen van Monet tot het iconische Mont Saint-Michel en Romeinse bouwkunsten zoals Pont du Gard: dit zijn de mooiste bezienswaardigheden van Frankrijk.

Portugal

Portugal

Het Zuid-Europese Portugal is de ideale vakantiebestemming. Van de door de natuur uitgesleten kliffen in de Algarve tot de sprookjesachtige paleizen van Sintra. Verwonder je over de mooiste bezienswaardigheden van Portugal.

Spanje

Spanje

Van grillige kusten en steile bergen in het noordwesten tot flamboyante pleinen en statige architectuur in het oosten. Een land vol historische schatten en waar rijkelijk versierde kathedralen boven de stad uitsteken.

Luxemburg

Luxemburg

Luxemburg behoort tot de rijkste landen van Europa. Maar ook wat bezienswaardigheden betreft is het land erg rijk. Hoewel het een van de kleinste landen in Europa is, moet Luxemburg qua schoonheid niet onderdoen voor de meeste bestemmingen.

Noorwegen

Noorwegen

De grootste troef van Noorwegen zijn de adembenemende natuurlijke rijkdommen van het land. De prachtige fjorden, de ruige kliffen, de oeverloze meren en de magie van het Noorderlicht maken van dit stukje Scandinavië het paradijs voor natuurliefhebbers.

Zweden

Zweden

Zweden is een Scandinavisch land dat is gelegen tussen Noorwegen en Finland. We denken bij Zweden al snel aan Pippi Langkous, knäckebröd en de winkel met de grote gele hoofdletters. Maar het land heeft natuurlijk veel meer te bieden. Zo is de hoofdstad Stockholm, dat zich aan de zuidoostkust bevindt, zeker een bezoek waard. Ook […]